Benefit rešenje

Moderno i napredno rešenje. Dovoljan je samo mobilni telefon (QRcode, Barcode) za evidentiranje vežbača. Rešenje je tehnološki otvoreno i za druge opcije (pametne kartice, NFC, BT, biometrija, ...). Benefit prati Vaše poslovanje. Dobijate pristup svim neophodnim informacijama.

Rešenje omogućava pojedinačnu ili grupnu komunikaciju između teretane, trenera, nutricioniste i vežbača. Pošaljite plan ishrane ili plan treninga i vežbačima notifikacija o pristigloj poruci stiže odmah. Korišćenjem naprednih opcija možete sačuvati istoriju treninga ili planove ishrane.

Benefit Plus integriše evidentiranje vežbača sa kontrolom pristupa. Takođe, obezbeđuje neophodna akta, planove, projekte i održavanje instaliranih sistema kako bi vaše poslovanje bilo u skladu sa zakonom o privatnom obezbeđenju.

Mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija za vežbače je besplatna, podržava Android i IOS sisteme i preuzima se sa Play i Apple store-a. Skeniranjem ekrana telefona, vežbači se evidentiraju u teretani. Na mobilnoj aplikaciji u svakom trenutku dostupan je pregled trajanja termina, isteka članarine i cene. Koristeći opcije chat- a i notifikacija, vežbač komunicira sa teretanom, trenerom, nutricionistom i drugim vežbačima. Moguće je korišćenje animiranog plana treninga.